12:30uur spelen, 12uur aanwezig in Oosterhout.

Maandag 3 okt.

Wedstrijdverslag:

JEKA D6 - Sarto D5: 1-5

Met minimaal 21 kilometer (halve Bier/Singelmarathon) in de benen komen we weer langzaam aan de orde van de dag toe. Met op het programma een belangrijk weekend voor de boeg waarin drie punten tegen hekkensluiter TSC noodzakelijk zijn om aansluiting met de top te houden.

Met een goede oefenpot achter de rug waarin met name onze twee sluitposten Joost en Adriaan een sterke wedstrijd speelden. Adriaan en Bart vormen inmiddels een goed duo daar centraal achterin. Bart heeft als voorstopper al de echte JEKAvisie te pakken en steekt naar hartelust het middenveld over. Soms gevaarlijk bij balverlies maar met Adriaan in je rug kun je wel eens een spitsje laten lopen. Melle heeft inmiddels alle twijfel weggenomen. Hij heeft zich opgewerkt tot volwaardig voetballer en zijn keeperaspiraties tot reserve doelman teruggebracht. Samen met Kevin gooide hij beide flanken op slot.

Een volgend compliment is voor Niels, die de eerste helft waanzinnig goed speelde op de linksvoor positie. Als een echte linksbuiten keer op keer op snelheid langs zijn tegenstander, achterlijntje halen en voorgeven of gewoon rechtstreeks naar het doel en ze zelf binnenknallen. Na een spannend begin breekt Niels twee keer de SARTO defensie op snelheid en zet de teller net voor rust op 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. Tweede helft speelde Niels in dienst van het team foutloos linksachter. Heerlijk zo'n multifunctionele speler.

Na rust hebben we het spel volledig in handen. Milan krijgt weer eens een bevlieging en scoort er twee. 0-3 en 0-5. Maarten scoort attend de 4-0, chapeau jongen! Samen met Thijs keihard gewerkt op het middenveld. Ruud heeft z'n venijnige steekballetjes en gemene crosspasses in de knip gehouden voor komende wedstrijd. Ook dat is een kunst, pieken op de juiste momenten.

Bijlage: Jan, we zullen maar zeggen dat hij lichamelijk aanwezig was. Hij zag er uit en klonk alsof hij een week lang ontgroening van een universitair studentendispuut had doorstaan. Een stem van zware shag en een overdosis bier typeerde zijn voorkomen. Ik heb er in elk geval erg om/mee gelachen en ga er vanuit dat hij er zaterdag tegen TSC weer staat.

That's all folks !

Vrijdag 30 sept.

Teamweekend 2012 wil ik graag plannen:

11, 12 & 13 mei 2012

Wie, wat waar en hoe blijft nog even een verrassing. Wel wil ik weten wie er dit jaar meegaat i.v.m. het vooronderzoek !

Zaterdag 1 oktober

JEKA D6 - Sarto D5

9:45uur spelen, 9:15uur aanwezig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEKA D6 - Beek Vooruit: 1-5

We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Rake klappen kunnen we wel zeggen. De mentale weerbaarheid van ons team wordt serieus op de proef gesteld. Toch vond ik zaterdag, ondanks de behoorlijke nederlaag niet dat we slecht gevoetbald hebben. Beek Vooruit was op alle fronten beter. Gastspeler Tim (bedankt jongen!) lukte het van afstand een bal in het vijandige doel te prikken maar veel dichterbij dan de 16 meterlijn zijn we niet vaak gekomen.

Beek-Vooruit was de aanvallende ploeg. Een beetje gelukkig kwamen ze op een 0-1 door een bal over Melle, onze keeper van vandaag. Hem treft geen blaam, de bal vloog net onder de lat in de goal. Het werd 0-2 voor Tim de aansluitingstreffer maakte 1-2. Na slordig balverlies halverwege onze helft ontsnapt een Bekenaar en treft voor de derde maal doel. 1-3, de wedstrijd is gespeeld, we moeten in onze oranje tegenstander een meerdere erkennen. Dat het daarna 1-4 wordt uit een stomme klutsbal is jammer.

We hebben goed gespeeld en dat biedt perspectief voor de volgende pot. Vrienschappelijk tegen Sarto.

Groet Orson

Donderdag 22 sept.

Zaterdag 24 septemeber

JEKA D6 - Beek Vooruit D4

9:30uur spelen, 9:00uur aanwezig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEKA D6 - Olympia D3: 3-4

Tja, dat is voetbal wordt er wel eens geroepen. Wij waren deze week de dupe van deze voetbalwijsheid. Na een flitsende start stonden we binnen 10 minuten met 3-0 voor. Prachtige aanvallen, meesterlijke doelpunten, echt genieten. Niels, Ruud en Jan prikte ze binnen. Deze flitsende start werd ons echter fataal. De onderschatting bekroop ons van achteren en Olympia nam de touwtjes in handen.

De jonge maar zeer felle voetballertjes uit Dongen kwamen net voor rust terug tot 3-2. Na rust gingen ze op dezelfde voet verder en scoorden kort na aanvang de gelijkmaker. Ook de 3-4 vloog er nog in en zelfs kansen op een grotere uitslag waren aanwezig. Onze doelman Joost hield ons op de been met een paar uitstekende reddingen. Het lukte ons echter niet meer ons terug in de wedstrijd te voetballen.

Jammer maar helaas, snel vergeten deze pot. Zaterdag misschien een kans ons te revancheren in de topper tegen Beek Vooruit ! De winnaar neemt definitief de koppositie !

Groet Orson

Vrijdag 16 sept.

Nieuw idee van volkswagen en KNVB. Rijschema, planning en routebeschrijving.

Madese Boys D4 - JEKA D6 : 0-8

Drie punten in 'The Pocket'. Een goede wedstrijd van onze mannen. In het begin nog wat spannend maar na een kwartiertje ging het helemaal los. De Barcelonavorm is aan het begin van het seizoen al weer aanwezig. Onze defensie onderleiding van keeper Joost stond goed. Het middenveld werkte hard, er werd goed overgespeeld en creatief gevoetbald. De spitsen waren dreigend, snel, balvast en doeltreffend.

Alle goals kwamen voort uit goed uitgespeelde aanvallen en listige steekpasses. Als trotse leider en trainer heb ik hierdoor een uitstekend weekend gehad. Fier aan kop (samen met Beek Voorruit)

Zondag 4 sept.

Beste voetballers, vaders, moeders, supporters en overige liefhebbers. JEKA D6 begint weer aan een nieuw seizoen. Spannend zal het zeker worden gezien een aantal belangrijke wijzigingen in de selectie. Het blijft jammer dat een aantal jongens zijn gestopt en doorgeschoven naar de C. Leuk is het dat we weer een paar goede spelers mogen kunnen verwelkomen. Zie SPELERS !

We spelen dit jaar onze thuiswedstrijden normaal gesproken om 9:30uur. Een uurtje langer slapen dus !

De training is weer op woensdag van 17u. - 18u. D.w.z. om 16:45u. uiterlijk aanwezig !

Zodra we kunnen plakken we er een half uurtje bij.

Kortom, heel veel plezier gewenst !

Zaterdag 4 sept.

Jeka D6 veslaat Baronnen !

Wat een start: JEKA D6 - Ba'h'ronie D5 5-2.

Een mooier begin van de competitie bestaat niet. Debutant Jan Troost schiet de 1-0 en de 2-1 binnen. Milan scoort na een mooie solo 3-1. Niels scoort 4-2 en 5-2.

Het was weer genieten. Complimenten voor iedereen. Vooral Melle en Stijn speelden op voor hun nieuwe posities bijzonder goed !

Woensdag trainen we om 17uur. Ik ben er nog een weekje niet bij maar een dreamteam als jullie kunnen dat prima zelf oplossen. Met dank aan Loes, de moeder van Kevin, die een oogje in het zeil houdt!

Groet en tot volgende week !
Orson

Rectificatie: Het eerste doelpunt werd niet door Jan gescoord maar door Kevin ! Kevin sorry maar ik was er nog niet toen je scoorde, ik ben verkeerd voorgelicht.

Vacature:

Wie wil dit jaar een aantal wedstrijdverslagen schrijven. Gezien de drukte die ook Dirk zijn team met zich meebrengt wordt het tijd een paar aktiviteiten uit te besteden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.